Impingement Tunneli pakastin

Impingement Tunneli pakastin

Törmäyspakastin käyttää suurinopeuksisia ilmasuihkuja, jotka suuntaavat voimansa elintarviketuotteen ylä- ja alaosaan tuotteen pintaa ympäröivän ilma- tai lämpöesteen poistamiseksi. 

Kun tämä este tai lämpökerros on poistettu, se mahdollistaa tuotteen nopeamman jäätymisen. Tämä toimenpide auttaa lyhentämään prosessointiaikoja huomattavasti, jolloin jäätymisajat ovat samanlaiset kuin kryogeenisten laitteiden. Lisäksi käyttökustannukset ovat samanlaiset kuin perinteisillä mekaanisilla laitteilla.


  • Nopeammat jäätymisajat johtavat pienempiin jääkiteisiin, mikä tarkoittaa vähemmän soluvaurioita elintarvikkeille. Tuotteet ovat mehukkaampia, paremman koostumuksen ja vähemmän tippuvia sulatettaessa.
  • Koveta ruoan pinta nopeasti ja lukitse sisäinen kosteus, mikä minimoi kuivumishäviön.
  • Lyhyt pakastusaika ei vain säilytä elintarvikkeiden tuoreutta ja ravintoa, vaan tarjoaa myös hyvän pakastustehokkuuden.
  • Energiansäästö ja pieni jalanjälki.
Fanit
Tehokas keskipakopuhallin, joka täyttää suuren ilmamäärän ja suuren ilmanopeuden tarpeet. Tuulettimen rakenne on helppo puhdistaa ja huoltaa. Täysin tiivistetty moottori käy tasaisesti ja kestää pitkään.
Tehokas höyrystin
Suunnittelu simuloitiin eurooppalaisella ammattimaisella lämmönvaihdinohjelmistolla. Kaikki putket laajennetaan hydraulisesti mekaanisen sijaan. Tasaisempi laajeneminen ja tiukempi sovitus putken ja evien väliin. Parempi lämmönsiirtokyky. Vaihtelevaa evien nousua käytetään viivyttämään huurteen muodostumista evien pinnalla. Pidempi kuorrutusväli. Helppo pääsy ja puhdistus Ripamateriaali: Alumiini, alumiini-magnesiumseos
Hygieniasuunnittelu
Hygieniasuunnittelu, kaikki ruostumattomasta teräksestä valmistetut rakenneosat, täysin hitsattu, täysin elintarviketeollisuuden hygieniakäytäntöjen mukainen.
Ilmansulatusjärjestelmä
Poista huurre höyrystimen evän pinnalta ajoissa pakastimen käytön aikana. Varmista pakastimen pitkä ja jatkuva toiminta, vähennä höyrystimen huurretta ja paranna tuottavuutta.
TEKNISET
Tuote mallit
Tuote mallit
Yhden vyön/ Twin vyön
Hihnan leveysalue
1200mm-1500mm
Kotelon pituusalue
Kiinteä hihnatyyppi: 11.7-22.36 m, voidaan räätälöidä
Liite
Eristetty kotelo, jossa 100 mm paksut polyuretaaniseinät, sisävalaistus ja ruostumaton teräspinta. Täyshitsattu kotelo lisävaruste.
Vyö
Vyötyyppi
Elintarvikelaatuinen SS kiinteä hihna
Syöttöpituus
2200 - 5000 mm, voidaan räätälöidä
Syöttöpituus
1200 mm, voidaan räätälöidä
Sähköiset tiedot
Virtalähde
Paikallinen maan jännite
Ohjauspaneelin kotelo
Ohjauspaneeli ruostumatonta terästä
Ohjaus
PLC-ohjaus, kosketusnäyttö, turvaanturit
Jäähdytystiedot
Kylmäaine
Freon, ammoniakki, CO2
Kela
Ruostumattomat teräs-/alumiiniputket, alumiinilamellit ja tehotuulettimet
Haihtumislämpötila
-45 ℃
Asumisaika
Kiinteä vyön tyyppi: 3-60min säädettävä
Merenelävät
Kiinalainen leivonnaiset
Hedelmiä ja kasviksia
Valmis ateria

Ota yhteyttä