Leijukerros Pakastin

Leijukerros Pakastin

Nestemäisiä tunnelipakastimia käytetään pienten ruokapalojen pakastamiseen, jotka voivat vaihdella viipaloiduista tai kuutioiksi leikatuista vihanneksista, hedelmistä ja marjoista lihaan, siipikarjaan, äyriäisiin, kuten pieniin kaloihin tai katkarapuihin, ja pieniin maitotuotteisiin tai keitettyihin tuotteisiin.

Pakastin on varustettu erittäin tehokkaalla ja hygieenisellä höyrystimellä, joka käyttää uusinta nesteensyöttötapaa ja jonka lämmönvaihto on 20 % suurempi kuin perinteisillä menetelmillä. Meillä on kahta tyyppiä: puolijuoksuinen ja täysnesteinen, joka täyttää erilaiset tuotteiden pakastussovellukset.


  • Leijupetipakastimessa käytetään elintarvikelaatuista ruostumattomasta teräksestä valmistettua verkkohihnaa, joka on helppo puhdistaa ja korroosionkestävä.
  • Se on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla keskipakopuhaltimella erinomaisen jäähdytystehon saavuttamiseksi.
  • Se on varustettu kuljetinhihnan törmäyslaitteella pakastettujen tuotteiden yhden pakastustehokkuuden varmistamiseksi.
  • Leijutettu tunnelipakastin käyttää tuotua kylmäsäilytyseristettyä paneelien tuotantolinjaa paneelien tuotantoon, mikä on sekä energiatehokasta että korkealaatuista.
  • Pakastuslaitteisto on varustettu älykkäällä keskusohjausjärjestelmällä, automaattisella havaitsemislaitteella ja varoitusvaloilla, joita käyttäjien on helppo käyttää ja ylläpitää.
Tehokas keskipakotuuletin
Valitsemme useista tehokkaista tuulettimista erilaisiin skenaarioihin.
Tärinä laite
Erilaisia ​​apulaitteita eri tuotteille, jotka parantavat pakastuksen laatua, pitävät tuotteen erillään ja lisäävät pakastuskapasiteettia.
CIP automaattinen puhdistusjärjestelmä
Erilaiset puhdistustilat ovat valinnaisia. Puhdista ja desinfioi pakastuskoneen sisäpuoli kaikilta osin elintarviketurvallisuuden tuotannon hygieniavaatimusten täyttämiseksi.
Täysin hitsattu lattia
Avoimen rakenteen ansiosta se on helppo puhdistaa. Täyshitsattu kotelo on saatavana lisävarusteena.
Hedelmät ja vihannekset
Leipomotuotteet
Liha
Valmis ateria

Ota yhteyttä